Salong Alexandra

behandlingar

Permanent hårborttagning

Oönskad hårväxt är något de flesta män som kvinnor mer eller mindre kan känna igen. Nu kan du bli hårfri med den senaste utrustningen på marknaden inom permanent hårborttagning . Våran certifierade laserterapeut Malin är utbildad i den senaste diod-laser tekniken som är en smärtfri, effektiv och en säker metod. Välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation för en behandling som passar dig.

Hur fungerar hårborttagning med laser?

Laserljuset söker sig till pigmentet i håret och hittar på så sätt ner i hårsäckarna. Värmen sprids till hårroten som värms upp till ca 70°C och då förstörs de hårproducerande cellerna. Det är oerhört viktigt att man uppnår korrekt temperatur. Denna måste anpassas efter varje individs individuella förutsättningar. Det är viktigt att tillräckligt med värme tillförs men samtidigt får man inte ha för hög värme då huden då kan skadas. Värmen måste justeras beroende på varje patients hår- och hudfärg. För att minimera risken för hudskada har därför vår diod-laser ett inbyggt kylsystem som kyler huden under behandlingen. Detta gör även att behandlingen upplevs som mindre obehaglig.

Undrar du vilken behandling som passar dig och dina eventuella problem? Eller vill du veta vad din behandling kommer att kosta? Bokning och mer information finns här